Månadens uppenbarelse

Det finns en litteraturtidskrift för mig också! Jag har ju skrivit tidigare om hur jag inte lyckats fastna för de jag testat och hur jag förhåller mig totalt ointresserad av exempelvis BabelMen nu har jag läst Fyrahundrafemtio och, kors i taket, jag gillar den, jättemycket. Många andra har redan skrivit om detsamma så jag hoppas att hela satsningen bär sig och fortsätter. Själv tecknade jag en prenumeration redan vid bokmässan ifjol vilket ju med min bakgrund av boktidskriftsskepsis måste betraktas som märkligt, men vi kan ju kalla det magkänsla. 

Vad jag gillade med Fyrahundrafemtio? Författarporträtt och intervjuer som handlade om litteratur snarare än privatliv.  Tonfallet, det initierade men lågmält familjära. Jag gillar det mesta helt enkelt. Läslistan växte sig också längre tack vare intervjuerna i Fyrahundrafemtio, närmast ska jag ge mig på Maggie O’Farrells Instructions for a heathwave som kommer på svenska i dagarna. Tackar!

7 svar på ”Månadens uppenbarelse”

  1. ”Författarporträtt och intervjuer som handlade om litteratur snarare än privatliv. ”

    ååååh… nu blev jag ju nyfiken, brukar tröttna på tidningarna pga just detta… Tack för tipset!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.