16 april 2024

Bäst hittills

Jag bad er berätta vilken era bästa böcker på sistone är i hopp om att kunna snickra ihop den perfekta bokbeställningen (det gick mycket bra). Nu är det inte mer än rätt att jag följer Elinas uppmaning i kommentarerna och delar med mig av mina bästa böcker också och eftersom 2014 års första kvartal precis passerat passar det väl ganska bra med en liten summering. 

Mina tre bästa hittills i år är En mörderska bland oss (recension kommer på fredag), In i skogens djup och The language of dying. Och så stoppar jag där för jag lovar, jag hade lätt kunna bubbla ur mig i alla fem till och någon sorts begränsning måste vi ju ha.

2 tankar på “Bäst hittills

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.