Norrsken

Du har semester. Du vill läsa något lättsmält men ändå lite komplext och kanske till och med med mörka stråk. Du vill ha välskrivet, historiskt och medvetet om kvinnors utsatthet. Komplicerade familjerelationer, kärlek och förvecklingar. Du är inte rädd för att ge dig in i en serie som ännu inte är färdigskriven. Är det så så tycker jag absolut att du ska läsa Frida Skybäcks senaste bok Norrsken. Den handlar om Cecilia och är allt det där jag beskriver. Möjligen är huvudpremissen, vad som hänt Cecilia, allt för tydligt avslöjad allt för tidigt men det enda som egentligen stör mig här är att det inte finns något slut än, jag lär få vänta ett bra tag på att få veta hur det går…

Norrsken av Frida Skybäck. Forum

5 svar på ”Norrsken”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.