Ulrikas bok

Jag vet inte vad det är, men jag läser liksom det här med ena ögat eller halva hjärnan. Kanske är det att jag ju egentligen är djupt ointresserad av hur de hade det på präst- och herrgårdarna ”förr i tiden”. Kanske att jag allt för ofta förtränger att jag vill ha riktigt mörker och inte allt bara för att det är historiskt. Litegrann kan det också vara att Ulrikas bok är första delen i en serie och de systrar som inte är Ulrika och som ska få egna böcker vad det lider intresserar mig mer. 

Ulrikas bok är inte dålig, men för mig ganska ointressant. Avslappnande semesterläsning är det hur som helst när en inte orkar ta in typ någonting. Och Maria Gustavsdotter är förstås skicklig på snickeriet, men jag hoppas på att seriens fortsättning griper tag lite mer. Först då kan jag tänka mig att läsa vidare, nästa semester när jag detoxar från teknik och sånt…

Ulrikas dagbok av Maria Gustavsdotter. Historiska media

2 svar på ”Ulrikas bok”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.