Det här är ingen vanlig dag för det är Fiktiviteters femårsdag!

För fem år sedan idag publicerades ett föga minnesvärt inlägg i bloggosfären, en läsutmaning* . Det var inget särskilt med det förutom att det var mitt allra första inlägg på Fiktiviteter. Fem år sen hörrni, det är alldeles galet länge det. Och vilka år… Så himla roligt jag haft tillsammans med er och böckerna och allt. 

Jag gillar att anordna tävlingar för att fira saker men just nu tryter fantasin och orken, framåt november har jag säkert kommit på något men idag nöjer jag mig med att höja ett fiktivt glas champagne (det är mycket viktigt att det är fiktivt eftersom jag inte gillar champagne ;-)) och tacka för de här åren, visst har det varit kul!?! Nu kör jag minst fem år till! 

Och så bjuder jag på lite godis, som jag dessutom gillar på riktigt!

* Jag blev förstås tvungen att göra om utmaningen och de här fem åren har väl inte bättrat på statistiken så där avsevärt, nu har jag läst 21 av 100 titlar. Jag har uppenbarligen valt att läsa annat…

22 svar på ”Det här är ingen vanlig dag för det är Fiktiviteters femårsdag!”

    • Åh men tack snälla Anna, det allra bästa med att blogga är att få lära känna alla fantastiska och inspirerande bloggkompisar!

      Svara
    • Tack så mycket! Ja vilken himla tur att vi utvecklades från vanliga bloggare till bokbloggare väldigt parallellt och tillsammans, det har varit och är fortsatt väldigt roligt och utvecklande!

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.