Hej igen!

Jag har förvisso skrivit hela sommaren, men bara recensioner. Nu är det hög tid att rycka upp sig och ta tag i den här bloggen igen. Närmaste veckan blir det också recensioner för nästan hela slanten, jag måste komma ikapp lite med alla böcker jag läst under sommaren. Därefter blir det förstås sommarrapporter om läsning och annat och när vi går in i september tänker jag till och med bli lite politisk inför valet.

Jag gick ju på bloggsommarlov redan i maj och det var synnerligen välbehövligt. Jag var så trött då att jag inte orkade trycka ner en tangent, än mindre komma på smarta bloggtankar. Nu har jag fått vila ett bra tag och blogginfallen har flockats kan jag säga, jag vet liksom vad vi ska pyssla med i november…

Jag hoppas att du också fått slappa lite och fyllas av ny energi och inspiration under sommaren. Nu stundar min favoritårstid och jag planerar att njuta höst så mycket jag bara kan, om ett tag, när sommaren är slut för den här gången…

4 svar på ”Hej igen!”

  1. Jag tänkte också försöka komma tillbaka lite mer ”på riktigt” igen. Haft så mycket rec:ar liggande att jag fyllt hela sommaren ändå på bloggen, men egentligen bara suttit någon dag aktivt och bloggat. Med hösten kommer förhoppningsvis lite mer bloggenergi och tid.:)

    Svara
    • Ja, så har det varit för mig också med skåpmat och tillbakalutad vila. Ser fram emot hösten och tror skarpt på det där med ny energi 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.