Kulturkollo!

Vi har pysslat och vi har planerat och vi har kodat och vi har varit irriterande hemliga hela sommaren, men idag är det äntligen, äntligen, äntligen dags att lansera bloggkollektivet Kulturkollo! Vi är sju bokbloggare som tillsammans (tillsammans i kollektivet och tillsammans med er hoppas vi) tänker läsa, blogga och tycka saker. Nyfikna på vilka vi är? Gå in på Kulturkollo.se under dagen och följ det stora avslöjandet! Imorgon presenterar vi oss lite närmare och i veckan får vi sen en hel dag var att breda ut oss på. Vi kommer också fira starten med en hel massa utlottningar och annat kul. Välkomna in till oss!

10 svar på ”Kulturkollo!”

    • Jag tror också att det kommer bli väldigt bra, vi kommer försöka göra mycket med våra läsare framöver också, bokcirkla och så. Mycket spännande på gång!

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.