16 april 2024

Vilken helg!

Jag överdriver inte om jag säger att den här helgen har varit intensiv, inte på något sätt. Och den har varit alldeles, alldeles underbar. Inte bara har vi äntligen fått lämna hemligheten bakom oss och dra igång Kulturkollo på allvar, vi har också fått en sån fantastisk respons att vi inte ens vågat drömma om det i förväg. Tack alla fina läsare som hälsat på hos kollot! Kulturkollo kommer absolut inte betyda slutet för Fiktiviteter, snarare tvärtom. Jag har massor av idéer inför hösten, mycket tack vare energin som Kulturkollo-projektet ger. Vi kommer helt enkelt få en finfin höst tillsammans! Och ni kommer få så himla mycket mer av mig, överallt 😉

Mitt bidrag på Kulturkollo idag var förresten en lista över förstklassiga historiska romaner, trogna Fiktiviteterläsare kan troligen gissa vilken bok som hamnade i topp… Resten av dagen och bloggen fylldes också av listor, över afrikansk litteratur, eländes elände och värmlandsförfattare, bland annat. När veckan inleds kommer var och en av oss i kollektivet få en egen dag, min är på torsdag och då bjuder jag på fler listor, hemma hos reportage och mycket mer. 

Imorgon drar vardagen igång också här på Fiktiviteter, missa inte det. Heja vardag!

2 tankar på “Vilken helg!

  1. Mycket trevligt och fint initiativ! Jag tänker att ni alla kommer med era följare – inte konstigt att det blir en home run på sikt. (; (:

    1. Tack, jag hoppas att du kommer fortsätta läsa på båda ställen, planerna ser superspännande ut för hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.