16 april 2024

Sånt jag ägnat mig åt i sommar

Att jag läst vet ni redan, om inte rekommenderar jag denna genomgång av den fenomenala sommarläsningen a la 2014. Men jag har, tro det eller ej, gjort annat också. Som att trycka i mig tv-serier till exempel – Bones, Masters of sex och True Detective. Rapport om det får komma i höst, kanske ska jag till och med ställa till med en tv-seriemånad igen…

Annat jag gjort relaterar mest till slappande. Jag har suttit/halvlegat på balkongen och stirrat ut i fjärran med katten på magen/bröstet. Jag har somnat. Jag har skrivit lite, kramats massor, läst om Hicke och hans drakar och om Lou, sett Frost några gånger och joggat och ätit chips, jordgubbar och jordgubbar och så har jag kramats lite till. Jag har varit en dag i Oslo (fint!), några dagar i Karlstad, på glasscafe’ och på kalas hos alla mina årfyllande och studentande släktingar. Jag har suttit i timtal och planlagt och jobbat med Kulturkollo tillsammans med mina kulturkollokompisar, jag har stängt av tekniken och jag har återerövrat den. Och så har jag som sagt läst en del också.

Det har varit en fin sommar, en av de bästa.

Hur var din sommar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.