Läsarna i Broken Wheel rekommenderar

Jag läser ju inte sånt här egentligen, lättsamt, lättsmält, feel good. Jag är en utpräglad feel bad-människa. Det är något som står extra klart för mig efter den här sommaren. 

Naturligtvis är det på ett sätt njutbart att läsa om läsarna i Broken Wheel. Jag gillar ju Sara och Amy och Tom och hela samhället. Men om det är så himlans mysigt – varför vill någon flytta därifrån, varför bor inte alla i Broken Wheel istället för exempelvis Hope? Och varför måste det vara sådär sedelärande, och måste verkligen alla trådar knytas ihop på slutet? Men mina problem under läsningen är mer mina problem med genren än med den specifika boken tror jag. Den obehagliga sanningen är att jag inte klarar av myset, och att jag känner mig som en rätt usel människa därför.

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar är en fin liten läspralin och jag förstår varför många tyckt så mycket om den. Jag dras också in och med. Jag tycker som sagt om den men vi blir aldrig riktigt bästisar som jag skulle vilja. Men bokhandeln är fin, en sån vill jag också ha.

[su_note note_color=”#fcfcf0″]
LÄSARNA I BROKEN WHEEL REKOMMENDERAR, Katarina Bivald
Forum, 2013

Andra som skrivit om boken: Beas bokhylla, Bloggbohemen[/su_note]

 

 

4 svar på ”Läsarna i Broken Wheel rekommenderar”

    • Det känns som ett säkert kort, alla jag pratat med har varit eld och lågor, jag förhåller mig lite mer ljummet inställd.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.