Maken

Låt mig först av allt få säga detta: Puh, så orimligt glad jag är att få lämna de här krångliga människorna bakom mig! Det är som ett maratonlopp av ält och längt och ångest där mot slutet och från första början sitter de ju fast i de där bestämda ordningarna som gör det så tydligt för mig att de inte kommer att fungera tillsammans. Men själva begriper de ingenting, i sju år och 500+ sidor. Låter supertrist säkert, men är det verkligen inte. Jag älskar utmaningen i Maken, men nu är jag som sagt mer än redo att gå vidare med mitt liv.

Egentligen har jag skrivit allt jag har att säga om MakenKulturkollo (och framförallt i Kulturkollos läsecirkel) – särskilt samtalet jag för med min egen make om boken och hur han fick mig att läsa den tycker jag själv är intressant, och framförallt var det roligt att skriva/diskutera fram 🙂

[su_note note_color=”#fcfcf0″]
MAKEN, Gun-Britt Sundström
Bonnier pocket, 2008 (1976)

Andra som skrivit om boken: Feministbiblioteket, Boktoka[/su_note]

 

1 svar på ”Maken”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.