Snart mässdags

Jag begriper mig inte alls på det här med tiden. Igår var det semester, juli och trettio grader varmt, och om bara några dagar är det slutet av september och bokmässedags. Typ. Jag hänger verkligen inte med!

Men mässdagarna är det i alla fall senare i veckan. Om min relation till mässan, den dubbla känslan, skriver jag lite på Kulturkollo och det är också där mina rapporter från mässan kommer synas i första hand. Men mer om det senare i veckan. Än så länge är vi bara på förberedelserna.

Jag behöver:

  • Packa kläder som rustar mig för såväl mässgolvets tropiska hetta som luftkonditioneringen i seminariesalarna.
  • Gå in nya skorna några timmar till.
  • Få ordning på visitkort och allehanda papper.
  • Göra en grov planering över seminarier jag ska se som jag sen inte kommer följa.
  • Välja rese- och kvällsläsning, jag tror att jag ska vara lite modig och bara köra med läsplattan i år, den är välfylld…

Ungefär så, men det känns som om jag glömt hälften… Hur har du det i förberedelserna?

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.