5 anledningar till att jag lite oväntat älskar Iron man

Jag är lite kär i Tony Stark. Svag för det sarkastiska förstås. Svag för underhållningen och ifrågasättandet av det machoamerikanska. Jag har försökt bena ut vad det är jag gillar och här är mina fem anledningar:

Tony & Pepper[su_list icon=”icon: gittip” icon_color=”#3f4948″]

  • Tony Stark – giftig, liten men med totalt storhetsvansinne och självdistans samtidigt. Borde vara omöjligt, är rätt bedårande.
  • Pepper Potts – duktiga flickan som kämpar på mitt i den storm av oansvarighet som är Tony Stark. Sköter ett företag och en superhjälte. Trist situation fram tills hon skaffar sig oväntade allierade och tuffar till sig.
  • Ben Kingsley – världens bästa filmskurk någonsin. Han dyker upp i Iron man 3 och är helt fantastiskt förfärlig, på många olika sätt. Förträffligt rolig är han också.
  • Sarkasmen – behöver jag säga mer?
  • Robert Downey Jr – Bortom att karaktären Tony Stark är svår att inte älska så är Robert Downey Jr väldigt skicklig på att balansera honom. Iron man 3 gör i vissa delar riktigt ont och är skitjobbig att se tack vare hans superba skådespeleri. Mer om det i eftermiddag.

[/su_list]

Superhjältesöndag
Detta är ett inlägg i Fiktiviteters Superhjältesöndag av och med:
Bak bok mat, Beroende av böcker, Bokhuset, Bokstävlarna, Carolina läser, Cinnamonbooks, Fiktiviteter , Kulturkollo, Oarya, Smutstiteln

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.