En perfekt superhjältesöndag

Superhjältesöndagen är till ända, men vilken fin dag det har varit. Själv skriver jag rätt oinitierat, jag har läst några serier och sett några filmer, som tur var är mina medbloggare betydligt mer insatta. Jag har skrivit om Thor-filmerna, om Iron man som jag gillar, och den där Hulken-filmen som jag avskyr med stor övertygelse. Sen har jag funderat lite kring kvinnoroller och de trasiga männen i filmerna också. På Kulturkollo skrev jag om en chockartad upptäckt om barndomens seriehjältar.

Bokstävlarna inledde Superhjältesöndagen med att skriva om X-men, Rogue och superkrafternas konsekvenser. Carolina skrev om Fantomen, Bak bok mat om Bamse och Old Adult Reads Young Adult  tog ett grepp om superskurkarna. Beroende av böcker analyserade mansrollen bland superhjältarna och Bokhuset berättade om sina favoritsuperhjältar både i verklig och fiktiv form. Cinnamon Books skrev om sitt möte med Avengers och Smutstiteln avslutade med ett superhjältetips från en superhjälteskeptiker.

Jag har haft väldigt roligt när jag sett filmer, skrivit texter och nu också fått läsa alla andras texter, hoppas ni också har haft kul!

Superhjältesöndag
Detta är ett inlägg i Fiktiviteters Superhjältesöndag av och med:
Bak bok mat, Beroende av böcker, Bokhuset, Bokstävlarna, Carolina läser, Cinnamon books, Fiktiviteter , Kulturkollo, Oarya, Smutstiteln

4 tankar på “En perfekt superhjältesöndag”

  1. Tack för att du drog igång det här projektet. Det har varit väldigt roligt att se alla olika infallsvinklar på det här med superhjältar.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.