16 april 2024

Penny dreadful

PennyDreadful

Jag har precis börjat titta på Penny Dreadful och det verkar ju vara en rejäl dos viktorianska London-mörker. Har någon sett hela serien och fortsätter det bra också efter avsnitt ett? Har också börjat på Ripper Street men är ännu inte övertygad, får se om jag fortsätter. Penny dreadful går nog före tror jag.

6 tankar på “Penny dreadful

  1. Penny Dreadful lyfter efter ett par avsnitt. Delerna som fördjupar sig i karaktärernas levnadsöden är fantastiskt bra. Speciellt de om Vanessa Ives. En av det här årets stora tv-serie-överraskningar för min del. Du ska definitivt titta vidare om du gillade första avsnittet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.