Mockingjay!

Mockingjay1Igår trotsade jag min superduperförkylning och tog mig till biografen för att se senaste Hungerspelsfilmen. Alla djupa funderingar kring detta kan nu läsas på Kulturkollo. Konstateras kan att jag fortfarande är väldigt berörd av detta (för sorgesamt också för november) och att jag tyckte väldigt mycket också om Mockingjay 1. Hunger games, Cathing fire och Mockingjay 1+2 kommer landa i en alldeles fantastiskt bra kvadrologi (eller tetralogi som jag inte hade en aning om att det också heter…)

Som jag skrev i måndags har Kulturkollo i veckan publicerat i dystopiernas tecken, mina bidrag var en lista över tio riktigt bra dystopier, tips om Zombieland och en diskussion om fenomenala Väggen.

Och så har Kulturkollos läsare bestämt att jag ska läsa Oryx & Crake. 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.