The Holmes affair

IMG_1579.JPGSherlock Holmes är ingen karaktär jag fastnat för (*duckar och tar skydd*). Jag läste En studie i rött och gillade men det klickade aldrig. Jag har sett lite Sherlock och lite Sherlock Holmes och lite Elementary men mja, det är väl ok men inte riktigt min grej. Och så är det med The Holmes affair också, den är nog mer för Holmes-fantasterna.

Det är spännande och berättelsen har driv men jag saknar ändå något, möjligen det där intresset. Av de båda flanera runt i London-böcker jag läst i min tre på tre utmaning gillar jag helt klart Drood mer. The Holmes affair är en bra bok, men ingen som biter sig kvar eller tvingar sig på.

 

THE HOLMES AFFAIR
Författare: Graham Moore
Förlag: Arrow Books (2011)
Köp t.ex hos Bokus,Adlibris

4 svar på ”The Holmes affair”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.