Min nattbror

Det här är en sorgesam och smärtsam saga om en pojke som hamnat i skuggan. Han har hamnat bakom den bror som inte längre lever men som besöker honom om natten. Och han har hamnat bakom sin mammas oändliga sorg. Bortom allt det som kallas vuxenvärld. 

Allt är så förfärligt svart och hemskt och sorgligt, men mitt i allt finns alla dessa tankar, och all den kärlek som ändå är en familj, oavsett om den är vald eller född. Och så finns där någon som utmanar till slut. Mer än så har jag inte att säga om Min nattbror, den fortsätter i mig men jag har inga ord att skriva ner. Läs den.

[su_note note_color=”#fcfcf0″]
MIN NATTBROR
Författare: Johanna Hellgren
Förlag: Galago (2013)
Originaltitel: Mon frere nocturne
Köp t.ex. hos Bokus, Adlibris[/su_note]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.