6. Till oknyttsdiggaren

War_for_the_oaks.JPG

Tillåt mig att presentera den bästa bok som någonsin skrivits om älvor. Den är liksom bra för att vara bok och inte bara för att vara fefolksaction. War for the oaks är vuxen, snabbtänkt och lite vemodig.

[su_quote]Jag har aldrig några problem att tro på intrigen, förutsättningarna eller karaktärerna och vi befinner oss dessutom så långt bort ifrån platta sidokaraktärer att jag vill applådera. Jag vill inte berätta det minsta om handlingen men måste få säga att jag älskar vad Emma Bull gör med kärleksinslagen. Bara en sån sak som att jag får hoppas på att två karaktärer ska få varandra utan att vara säker på att det faktiskt kommer att bli så. Såna här böcker gör mig lycklig rakt igenom.[/su_quote]

Läs mer om boken!

Detta är ett inlägg i Fiktiviteters läskalender 2014. Utan egentlig koppling till julen i annat än formen, bara en himla massa lästips.

2 svar på ”6. Till oknyttsdiggaren”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.