8. Till rysarvännen

the woman in black
Jag är lättskrämd i verkligheten men få böcker har lyckats krypa under huden på mig. Susan Hills Kvinnan i svart är något av det absolut läskigaste, och bästa jag läst. Så här skrev jag om känslan den lämnade mig med:

[su_quote]Så jag blev naturligtvis relativt vettskrämd efter att ha läst ut boken och kvällens läskigaste ögonblick var när barnen somnat och jag ensam skulle ta mig ut ur deras rum på den nedsläckta undervåningen till övervåningens ensamma mörker. Mysbelysning? Skulle inte tro det…[/su_quote]

Läs mer om boken!

Detta är ett inlägg i Fiktiviteters läskalender 2014. Utan egentlig koppling till julen i annat än formen, bara en himla massa lästips.

2 svar på ”8. Till rysarvännen”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.