You had me at hello

Tänk Bridget Jones men utan viktnoja (Tack! TACK!). Tänk verkliga livet sätter käppar i hjulet men sen återses de efter massor av år och kanske kan det ordna upp sig, eller inte. Tänk ett knepigt slentrianarbetsliv, fina vänskapsrelationer och en kärleksrelation som precis hamnat på sophögen.

You had me at hello är charmig. Den är smårolig och romantisk och välskriven och feelgood så att själen liksom sveps in i en varm mjuk filt utan fläckar. Och jag vet att det är mitt fel men jag blir inte berörd. Jag är nog helt enkelt inte romantisk eller må bra-kompatibel. Men det är en bra bok, och jag rekommenderar den varmt till alla er som vet att förstå fina människor när ni träffar dem. Det är sjukt mycket bättre än mycket annat under etiketten feelgood, det är jag i alla fall förmögen att se…

YOU HAD ME AT HELLO
Författare: Mhairi McFarlane
Förlag: Massolit (2014)
Översättare: Lina Erkelius
Köp t.ex. hos Bokus, Adlibris
Andra som skrivit om boken: i Hyllan

8 svar på ”You had me at hello”

  1. Feelgood i all ära men det verkar vara ett väldigt stort spann i den kategorin. Fast du fick i a f mig att bli lite nyfiken på boken, så jag kanske faktiskt ger den en chans.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.