15. Till berättelse i berättelse-älskaren

den glömda trädgården

Det här skulle kunna handla om vilken av Kate Mortons böcker som helst. Anledningen att jag inte valde Dimmornas lek är att jag inte vill skriva ett inlägg till med det omslaget i… Anledningen till att det inte blev I det förflutna är… oklart. Anledningen till att det istället blev Den gömda trädgården är att jag skrev så här om den (vilket lämpar sig finfint som citat 😉 ) :

[su_quote]Jag brukar säga att Kate Morton är den optimala höstläsningen men nu får jag nog nästan ändra mig till att säga att Morton istället är den perfekta julläsningen.[/su_quote]

Läs mer om boken!

Detta är ett inlägg i Fiktiviteters läskalender 2014. Utan egentlig koppling till julen i annat än formen, bara en himla massa lästips.

4 svar på ”15. Till berättelse i berättelse-älskaren”

  1. Åh. Morton Morton Morton.. En oläst författare tyvärr.. Säkert en framtida favoritförfattare till råga på allt om jag bara fick tummen ur! Man borde ta och införa sådana där ”friår” igen så att en kunde läsa ikapp allt som en har ”sparat på”..! 😉

    Svara
    • Det borde definitivt finnas, ett läsa ikapp-år 🙂 Jag är för övrigt lite avis på dig som har Kate Morton oläst, själv har jag bara en bok kvar…

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.