17. Till den apokalyptiska

Världskrig_z.JPG

Världskrig Z är en sån där bok som jag förväntade mig precis ingenting av och som chockade mig genom att vara riktigt välskriven, riktigt spännande och väldigt, väldigt viktig. Den är långt mer än action, långt mer än zombieapokalyps:

[su_quote]Som alltid med riktigt bra zombie/vampyr/annat valfritt monster-fiktion så handlar det här om samhället mer än farsoten. Det blir mycket snart tydligt att det människor gjorde mot människor, oundvikligt eller inte, var långt mycket värre än det som gjordes mot dem i form av zombier.[/su_quote]

Läs mer om boken!

Detta är ett inlägg i Fiktiviteters läskalender 2014. Utan egentlig koppling till julen i annat än formen, bara en himla massa lästips.

2 svar på ”17. Till den apokalyptiska”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.