20: Till den julromantiska

20121217-172010.jpg

Ibland behöver en bara något riktigt mysigt att sjunka in i. I läsfåtöljen, med teet och filten och katten. Ibland behövs bara Dash och Lillys utmaningsbok för att allt ska vara komplett. Så här skrev jag om den en gång:

[su_quote]Skulle jag sammanfatta boken i ett enda ord så skulle det bli Mysig. Men det vore lite orättvist eftersom mysig kan tolkas som ytlig och polerad och det är faktiskt inte det här. Både Dash och Lily har sina egenheter och sina problem. Och jag gillar dem jättemycket just därför.[/su_quote]

Läs mer om boken!

Detta är ett inlägg i Fiktiviteters läskalender 20144. Utan egentlig koppling till julen i annat än formen, bara en himla massa lästips.

2 svar på ”20: Till den julromantiska”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.