21 april 2024

Läsåret 2014, den för er trista statistiken

Det här är, det måste erkännas, ett inlägg som mest intresserar mig. Hoppa över det du, det är ändå bara statistik och siffror över mitt läsande och sånt navelskåderi. Det blir roligare redan imorgon, jag lovar.

Antal lästa böcker: 150!

Antal för mig nya författare: 83. Känns väldigt bra, det är viktigt att vidga vyerna lite. Många av dessa nykomlingar i min lästlista har också blivit riktiga favoriter.

Jag har haft ett särdeles lyckosamt läsår med mycket tid, en aldrig sinande läslust och många riktigt fina läsupplevelser. Jag tror mig ha läst fler kvinnor än män, vet att jag hållit mig väldigt mycket i Europa och Nordamerika och hoppas på att ge mig ut på längre utflykter under 2015. Ett sjusärdeles år är snart till ända, ett nytt, skinande, spännande väntar på oss. Jag ser många svindlande läsäventyr i spåkulan 🙂

6 tankar på “Läsåret 2014, den för er trista statistiken

  1. Kort och koncis statistik 🙂 Nämen tycker det är rätt skoj att läsa vad andra bokbloggare läst under året och så också. Själv har jag läst 145 böcker i skrivande stund. Jag ska absolut läsa 150 i år. Bokoptimismen är det sista som överger bokbloggaren…

    1. Jag hade planer på något lite mer men jag orkade inte räkna ut mer 😉 Blev lite stressad när jag härom dagen såg att jag låg på 148, det går ju inte att inte läsa 150 då liksom. Heja på!

    1. Diagram är alldeles för komplicerat för mig, men det ser så himla proffsigt ut! Ska definitivt beundra dina när de kommer, och tänka att till nästar borde jag…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.