13 april 2024

Utanför normen 2015

Idag presenterar vi på Kulturkollo en utmaning för 2015 som handlar om att gå utom det invanda, bryta normerna och upptäcka något nytt. Imorgon kommer jag att presentera min Boktolva för nästa år och den kommer gå lite i detta tecken. Därutöver hoppas jag på att jag ska inspireras att läsa utanför det välbekanta, kanske ska jag till och med hitta den där svenska deckaren som är för mig (Åsa Larsson?) eller, och här är jag rätt skeptisk själv, fantasyn som funkar också på den där märkliga som gav upp mitt inne i Game of thrones för att det var segt. Jag har några små förväntningar på Mistborne som ska komma på svenska i vår. Kanske, kanske… 

4 tankar på “Utanför normen 2015

  1. Kul idé! Nyttigt att bryta mönster, jag ska också försöka göra det mellan varven nästa år. Svenska deckare har jag dock helt gett upp hoppet om, men jag letar vidare bland de anglosaxiska.

    1. Ja, jag hittar inte heller mycket bland de svenska deckarna som lockar men jag tänker att det kanske går med lite hjälp…

  2. Jag läser, hör och häpna, en deckare nu! ”Spökryttarna i Ordebec” av den franska författaren Fred Vargas. Önskar dig ett härligt läsår!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.