Utanför normen 2015

Idag presenterar vi på Kulturkollo en utmaning för 2015 som handlar om att gå utom det invanda, bryta normerna och upptäcka något nytt. Imorgon kommer jag att presentera min Boktolva för nästa år och den kommer gå lite i detta tecken. Därutöver hoppas jag på att jag ska inspireras att läsa utanför det välbekanta, kanske ska jag till och med hitta den där svenska deckaren som är för mig (Åsa Larsson?) eller, och här är jag rätt skeptisk själv, fantasyn som funkar också på den där märkliga som gav upp mitt inne i Game of thrones för att det var segt. Jag har några små förväntningar på Mistborne som ska komma på svenska i vår. Kanske, kanske… 

4 svar på ”Utanför normen 2015”

  1. Kul idé! Nyttigt att bryta mönster, jag ska också försöka göra det mellan varven nästa år. Svenska deckare har jag dock helt gett upp hoppet om, men jag letar vidare bland de anglosaxiska.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.