16 april 2024

Allt det överblivna

Ibland är det hög tid att knyta ihop lösa trådändar och göra slut på allt halvvägs sett och läst, alla slattar. Nu är det tid. Jag har en hel del påbörjat som behöver läsas ut och en hel del som behöver ses färdigt. Status idag:

Kättarnas tempel
Pillars of the earth
Ingen av dessa har jag hunnit särskilt långt i (100 sidor var ca) så det är väl att ta i att kalla det slattar, men läsas ska de.

Vaggvisor för små kriminella
Våldsamt trollbindande bok som jag snart är klar med, lite sorgligt nog. Men den är ganska tung så den måste få lite tid också.

True detective
Alltså hur svårt ska det vara att se tre avsnitt av en serie som är sjukt bra (om än problematisk)?

Doctor Who
Egentligen inget konstigt, har inte blivit liggande eller så men jag har några avsnitt att se innan jag är igenom.

Hollow crown
Har halva sista pjäsen, Henry V, kvar att se av trilogin.

Penny dreadful
Bra serie, trollbindande. Har blivit liggande pga december.

När jag ser det sammanfattat såhär så är det ju ovanligt lite i den där slatthögen, men de där tegelstenarna stör till exempel, dem ska jag lägga tid på för att läsa. Och de där enstaka avsnitten av True detective och Hollow crown stör ännu mer så de ska jag ta tag i redan ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.