Blod och stjärnstoft

blod-och-stjarnstoftNej men nej, det är ingenting för mig det här. Eller, jag gillar det ju egentligen alldeles lagom mycket men det är ingenting jag blir tokförälskad i, tyvärr.

Jag tycker om det komplexa, men det stöter också bort mig – det är alldeles för många personer och händelser, folk som till och med har flera namn…. Jag orkar inte hålla ordning. Kanske är det en fråga om tajming, kanske är det helt enkelt inte en serie för mig. Men jag tycker om Kirou, hon är tuff på riktig (och när hon som här håller sig långt bort från Akiva gillar jag henne ännu mer).

Jag tycker att det är lite väl hackigt med de där väldigt korta kapitlen och historien biter sig som sagt aldrig fast. Jag kommer nog inte läsa tredje delen i serien när den kommer, men jag kanske gör en omläsning när mina barn kommer i rätt ålder. Jag vill som ni förstår väldigt gärna tycka om det här.

[su_note note_color=”#fcfcf0″]
BLOD OCH STJÄRNSTOFT
Författare: Laini Taylor
Förlag: Bazar (2014)
Översättare: Lena Karlin, originaltitel: Days of blood and starlight
Del 2 i serien Önskemånglarens dotter. Del 1: Mörk ängel
Köp t.ex. hos Bokus, Adlibris
Andra som skrivit om boken: OArYA[/su_note]

7 svar på ”Blod och stjärnstoft”

  1. Äh men varför anstränga sig i onödan 🙂 en annan bok förlorar ju då, och den tiden du skulle kunna lägga på den istället. Just de där med många, alltför många karaktärer att hålla reda får mig också att tappa lusten.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.