Jag befinner mig i ett överflöd av kärlek

jag-befinner-mig-i-ett-overflod-av-karlekÄnnu en bok om Henrik den åttonde, Anne Boleyn och gänget – behövs det? Svaret på frågan är nog nej ändå, i alla fall för mig, jag behöver det inte…

Visst är det lite intressant att följa med UKON in i det kungliga psyket och till spelet bakom så som det kanske kan tolkas. Men det blir lite fragmentariskt och inte på ett så fängslande sätt som i exempelvis Den som vill ha hare till frukost måste jaga om natten. Jag förstår att det nog ska vara lite underfundigt och rent av lustigt det här men sånt funkar så sällan på mig.

Jag befinner mig i ett överflöd av kärlek är nog bra, och jag tycker inte på något sätt att den är något annat. Men jag har möjligen drabbats av en överdos. Jag ska nog låta Tudorkungarna vila nu, tills Mantel kommer med sin tredje…

[su_note note_color=”#fcfcf0″]
JAG BEFINNER MIG I ETT ÖVERFLÖD AV KÄRLEK
Författare: Ulf Karl Olov Nilsson
Förlag: Norstedts (2014)
Köp t.ex. hos Bokus, Adlibris[/su_note]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.