13 april 2024

Bokrean…

Mja, årets bokrea lockar inte alls. Jag beställde en trettiokronorsbok (ja, en!) – Dolly av Susan Hill, men den var slutsåld direkt så jag sitter nu här och väntar på noll böcker från rean. Det är helt ovanligt och nästan lite chockartat. Så nu plockar jag med en monsterbeställning av fullprisböcker istället. Så kan en också göra. Faktiskt.

Har du hittat några godbitar på bokrean?

7 tankar på “Bokrean…

  1. Jag blir inte glad av bokrean längre. Inte så som jag brukade bli. Då köpte jag kassar med böcker. Nu köper jag kanske en. Det känns som att det har blivit så oerhört mycket sämre.

    1. Jag älskade också bokrean intensivt från barndomen och fram till för något år sen. I år fick jag inte ens det där pirret i magen inför katalogerna. Det har blivit sämre och jag har blivit mer petig tror jag.

  2. Tycker att mycket av rean består av sånt jag redan läst plus böcker jag inte alls är sugen på. Svunnen är den tid då jag gick i bokhandlar och klämde och kände och upptäckte nya fynd. För något nytt verkar inte löngre reas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.