Den där engelska läsningen

I slutet av november presenterade jag en läshög modell större och en ambition att läsa mig igenom den. Allt var England och det mesta historia. Hur har det gått? Mja… Jag har läst Karen Maitlands bautabok och gillat, jag har slukat Sharon Boltons senaste och så har jag börjat på Pillars of the earth men fastnat hundra sidor in i detta lite väl imponerande tegelstensbygge. Sen var det inte så mycket mer.

Men högen ligger kvar och den lockar mig fortfarande så framåt sommaren har den nog krympt lite till. Och när jag läst lite mer Virginia Woolf ska jag förbereda min framtida Londonresa genom att läsa boken om promenadstråk i hennes London. Och så… Äh jag är sugen på att läsa alltihop!

IMG_1544.JPG

4 svar på ”Den där engelska läsningen”

  1. Åh det ser ut som du har en massa roligt framför dig, jag har inte läst särskilt många i högen men har hört mycket gott om bland annat Sansoms historiedeckare, Cassandra Clare och Philippa Gregory. Jag är speciellt nyfiken på Pinboroughs bok Mayhem, den låter jättespännande.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.