16 april 2024

Det är verkligen februari nu…

Jag är trött hela tiden, somnar när jag läser och nästan när jag hjälper barnen med läxor, äter middag och annat som egentligen borde få min fulla uppmärksamhet. All denna trötthet kan naturligtvis förklaras med februari. Jag läser men oerhört långsamt. Möjligen börjar det bli dags för en Anita Blake, det var länge sen nu. Hur bokbotar ni er februaritrötthet, eller hur undviker ni den om ni lyckas göra det?

12 tankar på “Det är verkligen februari nu…

  1. Jag undrar också hur man bokbotar feb tröttheten:). Jag försöker inte tvinga mig att läsa, bara läsa när tid och lust infinner sig annars kan jag inte koncentrera mig.

    1. Jag har också svårt att koncentrera mig, vill ju läsa men tankarna vandrar iväg, eller så somnar jag…

  2. Jag har nog sovit ovanpå en hel del böcker de senaste två-tre veckorna, böckerna har varit helt oskyldiga. Det går helt enkelt inte att hålla sig vaken i februari oavsett hur boken än försöker väcka ens intresse och engagemang.

    Jag tröstar mig med att det går över…snart. Det är ju nästan ljust när en kommer hem från jobbet nuförtiden. Det finns hopp om vår och ljusning!

    1. Ja, det finns hopp om framtiden det gör det. Det är så fantastiskt att märka att det är ljust om morgonen och eftermiddagarna.

  3. Här är det snor, hosta och huvudvärk, så här blir inte heller särskilt mycket läst och det går rätt trögt. Med det mesta. Jag låter det hela vara som det är. Februari är februari. Snart är det över! 🙂

  4. jag lyckades inte. Bloggen har varit dödare än död sen den 2 februari och levt upp igen först ikväll 🙂 Läst böcker har jag gjort två stycken, två deckare på plattan. Min lösning är nog dock att försöka vägra mig själv att känna mig stressad över det, för läser jag inte så läser jag inte och det blir nog ingen bra läsning om jag tvingar mig. Samma sak med bloggen. Om jag känner att februari är helt rätt månad för offline och TV-serier så ja, då får det vara det =) Hoppas du kommit ur februaritröttheten du med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.