Anna and the french kiss

anna and the french kissNej men åh hörrni. Den här boken alltså! Jag älskar Anna and the french kiss ända ner i tårna och jag älskar slutet och personerna och relationerna och mörkret som lurar och ljuset som vinner.

Anna and the french kiss är en fluffig sockerbakelse och det säger jag faktiskt inte som något negativt. För i den där bakelsen finns också några riktigt fina fördjupande godbitar (om att bli vuxen, om att finna och våga vara sig själv, om att våga ge sig hän och bli älskad) som inte syns på ytan. Det är lite komplext även om en tack och lov aldrig behöver tvivla på hur slutet ska se ut.

Det här är definitivt det bästa jag läst* i sin genre (romantisk kärleks/vänskapsskildring för ungdom) och kommentaren jag fick på instagram när jag berättade att jag skulle läsa boken hade helt rätt, jag förbannar just nu det grymma öde som gör att jag inte har Lola and the boy next door och Isla and the happy ever after tillgängliga nu bums. Men snart så…

*vilket i ärlighetens namn inte säger så mycket eftersom jag inte läst så mycket alls av ungdomsromantik. Men bra är det!

[su_note note_color=”#fcfcf0″]
ANNA AND THE FRENCH KISS
Författare: Stephanie Perkins
Förlag: Usborne Publ. (2014)
Del 1 i en serie.
Köp t.ex. hos Bokus, Adlibris
Andra som skrivit om boken: Enligt O, [/su_note]

2 svar på ”Anna and the french kiss”

  1. Åh denna boken ligger just nu och väntar på mig på bibblan. Jag ser verkligen framemot att läsa den! Förväntningarna blir bara större och större ju flera recensioner jag läser och de flesta tycker om boken, precis som du.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.