Om ni undrar…

Om ni undrar vad som händer med bloggen så är det så att den genomgår en liten make over, högst ofrivilligt… Jag råkade radera (fråga inte!) temat/layouten jag använde och var nöjd med och fick lov att välja mellan att lägga ner en massa jobb på att återställa den eller att göra om och göra nytt. Jag valde nytt för att det kändes som att det kunde vara dags. Det var snyggare förr, vissa detaljer ser lite konstiga ut, men jag ska nog få till det här också till slut. Och så är det ju insidan som räknas, eller hur? Men hojta till om ni har problem med att läsa, kommentera eller så, utan funktionalitet är det lite svårt att nå fram till den där insidan som räknas…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.