Och de nominerad äro

Massolit Book Blog Awards har offentliggjort de nominerade, och vilken fin samling det är!

Dark places är ju alla boktipsares moder, alla (eller i alla fall min) plånböckers största fiende. Jag älskar Helena och Dark places!

Tystnad är en av mina absoluta favoritbloggar, där skrivs det alltid, alltid bra och intressant. Så kul att den blev nominerad!

Och så Kulturkollo då, där jag är en sjundedel. Som jag skrev i ett inlägg där tidigare idag – vi startade för ett halvår sen (även om tanken på ett kollo föddes för ganska exakt ett år sedan nu) med ambitionen att göra något roligt och förstås något bra. Jag kan bara tala för mig själv men jag tycker förväntningarna överträffats på alla plan. Framförallt har vi väldigt kul och jag inspireras varje dag av de där sex kompisarna som jag inte kände så väl (inte många av dem i alla fall) innan. Jag är lite rörd över den här nomineringen. Och glad över att vi får räknas in tillsammans med två så fina bloggar!

Nominerade i kategorin Årets nischade bokblogg är Feministbiblioteket, Breakfast book club och Den döda zonen – så väldigt bra allihop!

Som årets bokbloggsinlägg är Bokpandan nominerad för sitt inlägg om bokbloggande och skyldigheter, Den döda zonen för sin söndagsintervju med David Peace och så Kulturkollos Lotta då med det fina inlägget om Chick-lit. Så väldigt mycket bra att läsa och rösta på (här gör du det)!

Och förresten, på tal om bokbloggar och förträffligheter – ni har väl sett att Bokhora fått nya skribenter? Och att en av dem är Marcus (ja, den Marcus!)? Det ska bli väldigt kul att se vad Marcus kan göra på Bokhora, jag tror att det kan bli hur bra som helst!

4 svar på ”Och de nominerad äro”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.