Tillbaka från de döda…

… eller i alla fall från de väldigt, väldigt förkylda! Få tillfredsställelser är så stora som när en orkar sitta upprätt i mer än fem minuter i sträck efter en riktig feberresa. När en kommer utanför dörren och nästan kan känna doften av vår, när förmågan att läsa återvänder och livet blir värt att leva igen. Det är lite Sound of music-varning på den känslan, det är svårt att inte brista ut i musikalsång helt enkelt.

Vad jag fördrivit tiden med? Ja, jag har inte läst, inte varit vaken och inte varit en förträfflig förälder till mina barn. Jag har inte lagat mat och inte samtalat eller varit någon särskilt trevlig fru heller. Jag har legat i sängen, sovit, gnällt och gnagt mig igenom två säsonger av The Taste, säsong 1 finns inte på Youtube, annars hade jag sett den också. Bara så ni vet.

5 svar på ”Tillbaka från de döda…”

  1. Jag har varit till och från-sjuk i över en månad och kan väl säga att det har blivit mer tv-serie-tittande än läsande även för mig. Hoppas du får vara frisk nu och kasta dig ut i vårsolen!

    Svara
  2. Vad härligt att du mår bättre nu! Här har det också varit rejäl sjukstuga ett tag. När man inte orkar läsa så är man verkligen sjuk! Har riktat många tankar till mobilen som troget hållit mig sällskap genom eländet. Hoppas att både ni och vi får vara friska nu!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.