Me and mr Darcy

me and mr darcySjukt osympatisk huvudperson + stor portion tjat om mr Darcy = rätt så olidligt.

Me and mr Darcy är inte det bästa jag läst i år, men det skulle kunna vara det sämsta. Det är så fånigt, så oerhört fånigt! Och Emily är så förfärligt irriterande.

Jag tror att Emilys avgörande misstag var att hon på en av de första sidorna beskrev hur hon var tvungen att anställa en person med absolut noll intresse för böcker att jobba i bokhandeln med henne eftersom hon annars tvingats jobba med en nördtjej “som ägnade kvällarna åt att uppdatera sin blogg”. Som nördtjej som ägnar stor del av min kvällstid åt att uppdatera min blogg är jag offended. Också bortom det faktum att kunderna lär få rätt dålig service i den där butiken med en ointresserad och en som bara går och stör sig på killar för att de inte är mr Darcy.

Jag tänkte lite på Austenland (filmen) när jag läste och det är aldrig helt bra. Men Austenland är bättre, den är ju i alla fall väldigt söt i sin tafatthet. Me and mr Darcy är inte söt någonstans, bara irriterande.

[su_note note_color=”#dafdf5″]
ME AND MR DARCY
Författare: Alexandra Potter
Förlag: Ballantine Books (2007)
Köp t.ex. hos Bokus, Adlibris[/su_note]

2 svar på ”Me and mr Darcy”

    • Det är litegrann det jag älskar med mitt fluffprojekt, att få testa vad som funkar på mig och det här var verkligen inte min grej. Jag blev som sagt sur på den redan från början och sen kunde vi inte reparera det… Men jag kan absolut tänka mig att ge författaren en ny chans någon gång.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.