Bäst 2015, februari och mars

Tiden går väldigt fort hörrni… Jag gjorde en sån här genomgång över bästa böcker redan i januari och nu är det redan dags att redovisa två månader till. Reglerna är enkla, jag får välja max fyra titlar per månad att ta med in i slutavgörandet av vilka som verkligen varit 2015 års bästa böcker. Här är mina val:

Februari
Anna and the french kiss av Stephanie Perkins
Under det rosa täcket av Nina Björk
Here’s looking at you av Mhairi McFarlane
To the lighthouse av Virginia Woolf

Mars 
Violencia av Lina Hagelbäck
Något så vackert av Christina Bergil
Mördarens lärling av Robin Hobb
Fangirl av Rainbow Rowell

Riktigt bra blandning!

3 svar på ”Bäst 2015, februari och mars”

  1. Kul sätt att bestämma årets bästa böcker 🙂 Men, funderar jag, ”får” du ändra dig när slutavgörandet närmar sig? För ibland märker jag, framåt december till, att böcker jag just när jag läst dem verkligen älskade, inte alls hade stannat i minnet. Och en del böcker jag inte trodde skulle stanna i minnet verkligen gjorde det. Läsupplevelser kan ju förändras över tid och böcker kan ju växa även efter en läst dem…

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.