13 april 2024

Nära darrar ingen hare

nara-darrar-ingen-hare

Vissa saker mäktar jag inte med, som att recensera poesi till exempel. Jag har gjort mina försök men känner mig alltid väldigt otillfredsställd efteråt. Jag kommer aldrig nära upplevelsen med mina ord. Så jag struntar i det idag.

Jag har läst nära darrar ingen hare. Det var en upplevelse och en resa. I vissa ord älskade jag att vila, andra talade inte till mig alls. Mest av allt är jag glad att jag då och då tar mig tid att långsamläsa poesi. Det är en njutning jag nästan glömmer bort mellan varven.

[su_note note_color=”#dafdf5″]
NÄRA DARRAR INGEN HARE
Författare: Emma Warg
Förlag: Sadura 2014
Köp t.ex. hos Bokus, Adlibris
Andra som skrivit om boken: Anna på Kulturkollo[/su_note]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.