New girl!

new girl

Åh den obeskrivliga känslan när en hittar en ny förälskelse. Som när Doctor Who kom in i mitt liv eller när jag proppade i mig säsonger av Bones förra våren. Veronica Mars… Nu är det New girl som gäller.

Jag ser en hel del serier, som Wolf hall, The Jinx (som jag skriver om här senare i veckan) och sånt som inte rinner ner så lätt. Men jag behöver lättsmält också, för trötta kvällar. Då blir det QI, omtittning av Vänner och sånt. Men Vänner har känts sådär. Det är, framförallt i början där jag befinner mig, rätt daterat och trött när det kommer till könstänk och homofobi. Perfektionen i att jag hittade New girl som inte är nedtyngt av det där är oändlig. Jag älskar New girl helt enkelt. Älskar! Det var bara det.

Vad ser/läser/gör du för avkopplingens skull?

6 svar på ”New girl!”

  • Det känns verkligen som en serie för alla (eller i alla fall de flesta) åldrar, det finns liksom inga hämningar 🙂 Kul att n också gillar!

   Svara
 1. New girl har jag försökt mig på men nja, vet inte varför men jag fastnar inte helt enkelt. Tv-serier vi ser på är framförallt scifi eller fantasy. Bästa avkopplingen som finns att koppla bort verkligheten totalt och hänge sig åt fiktiva bekymmer på någon fiktiv planet eller demonjägare av någon slag. Bokmässigt blir det dock vad som helst.

  Svara
  • Men så är det, vissa serier passar en inte just där och då, eller över huvud taget. Jag kopplar av med Doctor Who ibland också, eller Battlestar galactica eller Buffy så jag kör också scifi och fantasy när det behövs 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.