Tegelstenssommar!

I sommar tänker jag läsa tegelstenar. För att jag så sällan gör det och för att jag tänker att det är ett sätt att lugna ner och ta sig tid. En bok på 1000 sidor läser en eller så ger en upp, men det går inte riktigt att stressa sig igenom den. Det behöver jag. Därför har jag samlat på mig den här högen. Jag kommer välja helt och hållet på känsla och har ingen aning om vilka jag ägnar mig åt i sommar och vilka som får vänta. Allt är möjligt… Jag kommer rapportera under sommaren under rubriken Tegelstenssommar.

13 tankar på “Tegelstenssommar!”

 1. Spännande! Sommaren är ju en bra tid att just grotta ner sig i något som man annars kanske inte vill släpa med sig på bussen i tre vintermånader 😛 Jag har själv funderat på att äntligen försöka läsa ”Blonde” i sommar!

  Svara
  • Precis! Det går ju inte att släpa på de här böckerna (eller går och går, allt går väl om en orkar men det gör jag inte), sommaren passar dem bäst. Och Blonde är för övrigt också ett väldigt bra sommarsällskap.

   Svara
 2. Color me impressed! Sommaren känns som en bra tid att plocka upp tegelstenarna. Jag kanske skulle göra som du och försöka hinna med i alla fall en Dan Simmons i sommar. Jag har införskaffat två av hans nyare, men det där med 900+ sidor ligger dem till last i läskön.

  Svara
  • De där riktigt tjocka böckerna får alltid stå tillbaka hos mig, nu tänker jag att jag ska ta mig tid att läsa någon av dem i alla fall. Och just Simmons ligger bra till eftersom jag nog inte törs läsa den här annat än mitt i sommaren 😉

   Svara
  • I wish 🙂 I realiteten räknar jag väl med att hinna med typ två av de här böckerna under sommaren men det känns fint att ha valmöjligheter…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.