Sommar för evigt

Nej, det har fel de som säger att bok tre är bäst. Väldigt fel. Bok ett är bra, bok två är fenomenal och den här är ok.

sommar-for-evigtJag tror att jag ogillar att karaktärerna är såpass dåligt fördjupade att Belly mest känns som en sorts prydnadssak som killarna kan förflytta mellan sig. Hon vill inget. Och så har tonårsbröllop aldrig varit min grej. Plus att jag aldrig blivit särskilt förtjust i någon av personerna och det gör hela den här röran ganska oengagerad för mig.

Och så saknar jag sommarlovskänslan.

Men det är förstås inte uselt, det är lite sött ändå och utan de där förväntningarna om den bästa boken i serien och allt det där hade jag nog kunnat ta till mig det jag får och vara lite nöjdare över det.

Som helhet tycker jag att serien är fin och läsvärd, men det är ingen storfavorit. Hade jag läst den som trettonåring hade det nog varit annorlunda.

[su_note note_color=”#dafdf5″]
SOMMAR FÖR EVIGT
Författare: Jenny Han
Förlag: B. Wahlströms (2012)
Översättare: Lina Erkelius, originaltitel: We´ll always have summer
Del 3 i en serie. Del 1: Sommaren jag blev vacker, 2: Ingen sommar utan dig
Köp den t.ex. här eller här.[/su_note]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.