Tegelstenssommar: En paus

Vet ni, jag orkar inte med Himlakroppar just nu. Den är inte dålig, och det är inte på grund av mitt sura första intryck av Catton som jag skrev om tidigare. Det är helt enkelt för att det är så långsamt. Och jag är nog inte redo för det just nu. Jag lägger inte bort boken definitivt, men jag pausar den lite, läser annat och gör ett nytt försök om ett tag. Kanske har vi då hamnat i samma universum.

4 svar på ”Tegelstenssommar: En paus”

 1. Tyckte också den var svår att läsa i ett svep. Tegelstenar går över lag dåligt för mig på sommaren, de är så otympliga att bära med sig utomhus… 😉

  Svara
  • Tegelstenarna funkar bra för mig i mitt försök att lugna ner min ibland stressade läsning. Jag är ganska imobil om sommaren och behöver jag flytta mig ser jag till att läsplattan är fulladdad.

   Svara
  • Men den är fascinerande och troligen också bra, det är bara det att vi inte funkar riktigt tillsammans just nu. Senare i sommar eller framåt hösten ska jag göra ett nytt försök.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.