13 april 2024

Isla and the happily ever after

isla-and-the-happily-ever-afterJag gillade Anna and the French kiss väldigt mycket och sen lyckades jag blanda ihop allt och trodde att det här var bok två i serien. Vilket det inte är. Men det gör inte så mycket, jag läser inte de här böckerna för spänningens skull, utgången är ju aldrig någon stor hemlighet. Men vägen dit! Jag älskar Stephanie Perkins sätt att skriva vägen dit!

Jag tycker nog att den här boken är en liten smula bättre än Annas bok, möjligen för att jag gillar Josh mer än St Claire och, tror jag, Isla mer än Anna. Det är så sött och så hjärtskärande svårt och så blir det så fint. Ibland känner jag att jag skulle vilja stänga in mig i fem år och bara läsa sånt här, och glömma att världen är som den är. Och så vill jag flytta till Paris och leva min dröm, vilken den nu är…

[su_note note_color=”#dafdf5″]
ISLA AND THE HAPPILY EVER AFTER
Författare: Stephanie Perkins
Förlag: Usborne (2014)
Del 3 i en serie. Del 1: Anna and the French kiss, del 2: Lola and the boy next door
Köp den t.ex. här eller här.[/su_note]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.