Sommaren som var

Nej, den är inte slut än. Nej, det finns fortfarande lata dagar och solsken kvar. Men vardagen är här, med jobb, skola och något mer uppstyra dagar. Och Kulturkollo inleder en splitter ny temavecka med en sommarenkät. Därför.

Sommarens…
Bästa bok är nog kanske The Terror ändå. Jag har läst så väldigt mycket bra i sommar, jag ligger rejält efter med recenserandet, men vi kan alla se fram emot en boktipsrik höst 🙂
Bästa tv/film =? Jag har sett så lite på tv. Det jag sett är Masterchef Australia och det är förstås fortfarande som balsam för själen. Vi såg Interstellar också, men den var väl sådär…
Bästa dag var kanske någon av dem på Orust-semestern, eller en lat onsdag där i mitten när vi slöade på stranden, eller någon av dem när jag var ensam och läste järnet, eller… Jag har haft en riktigt bra sommar i år, i det lilla.
Projekt: Tegelstenarna. Rapport på Kulturkollo igår, mer blir det nästa vecka.
Nya bekantskap – Brandon Sanderson och Emily St. James Mandel. Fina bekantskaper.
Lärdom: Jag kan läsa tegelstenar, jag är inte rädd!
Kulturupplevelse – One Direction på Ullevi i juni, utan tvekan. Själva konserten var inte mer än ok, men glädjen hos fansen! Första besöket på Lars Lerins Sandgrund var också fint, visst är det galet att en blir så hemmablind att det dröjt till nu innan jag kom dit…

4 svar på ”Sommaren som var”

    • Njäe den hade sina stunder, men till sist upplevde jag den som ett sammelsurium av halvberättade historier och hokus pokus.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.