21 april 2024

Häng med på temahelg: Resor i tid och rymd

Fiktiviteter har funnits i sex år och det är helt galet länge. Jag har ägnat en god bit av sommaren åt att fundera kring hur länge det är och allt jag fått göra tack vare att den här bloggen är mitt eget lilla rum. Och när jag funderade över hur det bör firas tänkte jag väldigt mycket över vad som varit allra roligast. Temahelgerna! Därför firas årets födelsedag, i efterhand, med en temahelg.

Jag har tidigare anordnat temadagar om Jane Austen, Jonas Gardell, Maria Lang och Superhjältar (…), och så temahelger om Stephen King, Joss Whedon och Doctor Who. Jag har fått önskemål om att hålla en Star Trek-helg, men nog för att Khans vrede är en av de filmer jag sett flest gången, jag besitter inte någonstans i närheten av kunskapen för att förlänas ett sådant ansvar. Men för att liksom blanda alla de där helgerna och öppna för stjärnorna tänker jag mig att årets temahelg ska röra sig kring temat Resor i tid och rymd.

Resor i tid och rymd

Reglerna är att det inte finns några regler. Den som vill skriva skriver om något som på något litet sätt kan kopplas till temat, fria tolkningar är välkomna. Alla som vill vara med anmäler sig till mig (på mailadress fiktivahelena@gmail.com). Sista anmälningsdag är onsdagen den 16/9 och jag mailar publiceringsschema till alla anmälda den 17/9. Temahelgen Resor i tid och rymd hålls 19-20 september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.