16 april 2024

Nu beger vi oss ut på vår resa!

Äntligen är det dags! Nu reser vi i tid och rymd en helg tillsammans.

Resor i tid och rymd

Varför tid och rymd? Jo, rymd därför att jag gärna vill skriva om det då det är ett av mina favorithatområden (jag är alltså skiträdd för det där mörka oändliga), tiden hänger ihop med tidsresor och med det faktum att jag faktiskt varit (nej är, jag tror inte att det är möjligt att sluta) historiker. Jag älskar att vrida och vända på tiden. Faktum är att jag aldrig i livet skulle företa en tidsresa om jag fick chansen. Det är för mycket som kan gå fel, och så finns det ingen annan tid jag skulle vilja uppleva på riktigt… Men kulturella tidsresor går hur bra som helst. Jag kommer skriva om Doctor Who senare idag och han reser ju rätt friskt i såväl tid som rymd, jag älskar att titta men skulle inte vilja följa med…

Senare i helgen blir det också rymdfilmstips och så ska jag skriva om Loke i olika tider och gestalter (ja, jag har ansträngt mig lite för att få in det inlägget i temat, men jag har en väldigt fri syn på det här med att tolka teman och så). Vad mina resekompisar ska skriva om vet jag inte, det ska bli väldigt spännande att ta reda på.

Trevlig resa!

Detta är ett inlägg i temahelgen Resor i tid och rum

4 tankar på “Nu beger vi oss ut på vår resa!

  1. När jag var liten så ville jag bli astronaut eller författare. Så rymden skrämde aldrig mig. Men efter att ha sett Gravity så vet jag inte om jag känner så längre…

    1. Gravity har jag inte ens vågat se… Coolt med astrounatdrömmar, önskar att jag haft lite av den längtan ut i det okända!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.