Om katter pratade jag lite med Mhairi McFarlane

I lördags hade jag och Lotta det stora nöjet (och det var i sanning ett stort nöje!) att träffa, lyssna på och samtala med vår favoritförfattare Mhairi McFarlane. Jag passade naturligtvis på att förklara min kärlek till den fenomenalt välskrivna katten i Here’s looking at you, jag frågade också om hon har egen katt och svaret var naturligtvis ja, så god kattkännare blir en inte automatiskt 😉 En text om intervjun hittar du idag på Kulturkollo. Och för alla er som vill tänka lite på perserkatten Luther bjuder jag här en bild på min alldeles egna perserkatt, Buffy. Hon är, likt Luther, ungefär 95% mindre tuff än hon ser ut att vara.

2 svar på ”Om katter pratade jag lite med Mhairi McFarlane”

  1. Har ju precis läst ut Luther-boken, och oj vad jag älskar denna katt! Hela hans attityd, och alldeles särskilt McFarlaines suveräna sätt att skriva om honom. Klart att hon har en katt själv!!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.