Du är aldrig ensam

du-ar-aldrig-ensamJag är rädd att jag nu kan ha läst de två bästa av Sarah Dessens böcker (denna och Mycket mer än så), men hyser samtidigt förhoppningar om att övriga är i alla fall en bit av lika bra och att några till lika starka ska komma framöver.

Det jag tycker så mycket om med Du är aldrig ensam är personerna. De är alla lite kantiga men så galet älskansvärda. Och så är det en bok om vänskapskärlek och familjekärleken med ett litet kryddmått romantisk kärlek. Och den delen är fin, men den är bara lite extra topping. Huvudsaken är att Ruby får ordning på sitt liv och det får hon inte genom att allt löser sig mirakulöst på slutet eller att någon fixar henne. Hon får det genom att ta tag i det själva och låta andra hjälpa, och genom att ge det tid.

[su_note note_color=”#dafdf5″]

DU ÄR ALDRIG ENSAM
Författare: Sarah Dessen
Förlag: Rabén & Sjögren (2015)
Översättare: Ylva Kempe, originaltitel: Lock and key
Köp den t.ex. här eller här.[/su_note]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.