Konsten att överleva november

Nu vill jag ju inte lura någon att tro att jag vet hur det görs. Novemberöverlevnaden är fortfarande en gåta för mig. Men jag tror mycket på att svaret ligger någonstans mellan att vara grymt snäll mot sig själv (hämta varma filtar, varm choklad, varm katt och sånt) och att bara ägna sig åt bra saker. Som fina böcker och formidabla tv-serier. Just nu är jag helt försjunken i mina bokhögar och min Supernatural-värld. Mina enda utflykter är till jobbet och till Agents of S.H.I.E.L.Ds andra säsong, och någon promenad/löprunda ibland. Annars lämnar jag inte säng/fåtölj/soff-myset särskilt mycket just nu. Som ni kanske märkt har jag inte mycket till bloggidéer heller, men jag kör på med mina recensioner och så jobbar jag på en liten grej inför december som jag tror kommer bli bra.

Därutöver äter jag rätt stora mängder pepparkakor och hoppas helt enkelt på det bästa. Hur är det hos er?

2 svar på ”Konsten att överleva november”

  1. Hos mig brukar snön komma ganska tidigt i november och då tycker jag det genast känns lite lättare. Annars satsar jag ofta på att åka iväg – en helg i Stockholm (eller som nu, London), bara för att ta udden av vardagstristessen och allt det gråa.

    Svara
    • En resa är alltid bra att ha inplanerad. Nu brukar november alltid vara så fullknökad med jobb att jag inte kan resa, men i februari (en annan hatmånad) brukar jag alltid försöka ha någon utflykt på lut. Det är så fint att ha något att se fram emot.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.